Germ Clean Sinergie de argint, cupru si aur coloidal 50ppm (480 ml), Pure Alchemy

Germ Clean Sinergie de argint, cupru si aur coloidal 50ppm (480 ml), Pure Alchemy

Germ Clean - un amestec sinergic de minerale coloidale: argint, cupru, aur, cu o concentrație ridicată de argint și cupru.

 

Această combinație, în proporțiile specifice acestui amestec, este destinată a manifesta efecte antivirale, antibacteriene, antifungice și antiparazitare puternice.

Efectele antibacteriene și antivirale ale argintului, sunt complementate de către efectele antibacteriene și antifungice ale cuprului.

Totodată, aurul coloidal, prezent într-o cantitate redusă în acest amestec, de doar 1-2ppm, coordonează sinergia acestor elemente.

 

Precum la celelalte minerale coloidale, dispersia este realizată din metale extrem de pure (99,99%), în apă distilată ultrapură (conductivitatea mai mică decât 0,1 microSiemens/cm), și structurată polimodal (fizic și energetic).

 

Acest mix este un supliment mineral, cu o eficiență deosebită datorită particulelor cu dimensiuni foarte mici (0,5-8nm). Producerea este realizată printr-un procedeu special, unic  în Europa, prin care se obțin coloizi stabili, la concentrații semnificative din punct de vedere terapeutic. El este produs din metale pure, și nu din substanțe chimice.

 

Culoarea sa specifică este datorată prezenței aurului coloidal și a cuprului coloidal. Ea poate fi observată direct prin flacon, datorită transparenței sale.

 

Siguranță și depozitare

Produsul conține aur, cupru, argint și apă distilată. Din acest motiv, nu este un produs periculos. Se depozitează, de preferință, ferit de lumina solară directă, dar refrigerarea nu este necesară.

Nu este sensibil la câmpuri electromagnetice normale: GSM, TV, calculatoare, sisteme audio.

Durata de viață este mare, dar totuși după deschidere există posibilitatea destructurării sale, în termen de câteva luni, datorită oxigenului atmosferic

 

Dacă produsul s-a depus în totalitate, devenind incolor, el nu mai poate fi utilizat în mod eficient.

 

Reacții adverse

Persoanele alergice la metale precum cuprul sau argintul, este bine să nu utilizeze acest produs. Datorită prezenței cuprului, persoanele afectate de maladia Wilson sau care sufera de hematocromatoză trebuie să utilizeze acest produs cu prudență.

 

Utilizare

Pulverizați după necesități, si lăsați să acționeze minim 10-15 minute. Atunci când se pulverizează pe obiecte, este bine să se șteargă cu o cârpă curată dupa circa 15 minute de la pulverizare, în special de pe obiectele de culoare deschisă.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Cod de verificare

Tel: 0732.258.385 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
  • 50,00 Lei
  • Fără TVA: 42,02 Lei