Deshidrator Profimatic Deca+ SS
măreşte imaginea
Deshidratorul proiectat în România este construit integral din oțel inoxidabil austenic de tip 304, fiind un echipament destinat deshidratării complete și complexe a fructelor, legumelor, cărnii, semințelor, ciupercilor, condimentelor, etc.
Are o suprafață de uscare desfășurată foarte generpasă, de aproximativ 1,5 metri pătrați, fiind organizat în interior pe 10 etaje, tăvile din inox având dimensiunea de 36x40 cm, interiorul fiind modular.
Panoul operator inteligent, cu afișaj digital și sistemul de control automat asigură operativitatea și siguranță deplină iar sistemul de ventilație orizontal garantează deshidratare uniformă a ingredientelor, indiferent de zona în care se află în interiorul deshidratorului.
Temperatura de uscare este reglabilă și poate fi setată între 35-68 grade Celsius.Deshidratarea este naturală, se păstrează maxim din nutrienții prezenți în alimentele pe care le deshidratați.
Are o suprafață de uscare desfășurată foarte generpasă, de aproximativ 1,5 metri pătrați, fiind organizat în interior pe 10 etaje, tăvile din inox având dimensiunea de 36x40 cm, interiorul fiind modular.
Panoul operator inteligent, cu afișaj digital și sistemul de control automat asigură operativitatea și siguranță deplină iar sistemul de ventilație orizontal garantează deshidratare uniformă a ingredientelor, indiferent de zona în care se află în interiorul deshidratorului.
Temperatura de uscare este reglabilă și poate fi setată între 35-68 grade Celsius.Deshidratarea este naturală, se păstrează maxim din nutrienții prezenți în alimentele pe care le deshidratați.