Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Crema de ciocolata si alune fara gluten, lactoza, soia (300g), La Mandorle

Momentan indisponibil Crema de ciocolata si alune fara gluten, lactoza, soia (300g), La Mandorle

Caracteristici: produs bio, fara lapte, fara gluten, fara soia, fara ulei de palmier
Gramaj: 400g
Descriere produs: usoara si delicioasa, aceasta crema tartinabila bio bogata in alune si ciocolata este produsa numai cu sirop de orez, fara ulei de palmier. Are o textura fondanta si un gust cu note de praline si poate fi utilizata si pentru umplerea produselor de patiserie dar si pentru prepararea de bauturi. Este o sursa veritabila de de proteine, grasimi esentiale, calciu si magneziu, ciocolata organica din comertul echitabil si sirop de orez cu indice glicemic scazut.
Fara lactoza sau colesterol, fara soia, fara zaharoza, con?inut redus de grasimi, bogata in nutrienti, va fi apreciata de catre toti, copii si adulti, in cautarea vitalitatii alimentelor sanatoase si gustoase.
Potrivite pentru toate varstele, aceste creme corespund multor regimuri dietetice.
Caracteristici:
- potrivita pentru copiii mici ?i sportivi
- potrivita pentru un regim alimentar colesterol controlat
- cu IG scazut
Ingrediente: ciocolata * 45% (cacao*, sirop de orez*), sirop de orez*, alune de padure* 25% (origine Sicilia), apa.
* ingrediente provenite din Agricultura Biologica
Recoltate din inima bazinului mediteranean, migdalele din care se fac produsele La Mandorle provin din soiuri traditionale si sunt cultivate intr-un ecosistem conservat. Dupa blansare, migdale sunt presate la rece pentru a extrage uleiul si mai ales o faina de migdale degresata, ultra-concentrata in proteine si minerale.
Aceasta este apoi solubilizata in sirop de orez si imbogatit cu fibre de salcam, un probiotic natural. Procesul patentat permite respectarea sensibilitatii nutrientilor la caldura respecta a va oferi cel mai bune de lapte de migdale.
Alergeni: 0
Utilizare: Tartinat pe biscuitii preferati sau pentru a indulci un iaurt
Bauturi: amestecati 2-3 lingurite in 200-250 ml apa
Deserturi: inghetata, creme, prajituri umplute
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros. 100% naturale, realizate fara conservanti sau aditivi, se pastreaza la rece dupa deschidere si se consuma in cel mai scurt timp.
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Franta
Certificare: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari.
Via Naturalia – un magazin bio pentru intreaga familie

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
  • Brand: La Mandorle
  • Cod produs: VIIA0292
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 45,73 Lei
  • Fără TVA: 43,55 Lei