Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Complex regenerant anti-cadere (50 ml), Laboratoarele Ducastel

Momentan indisponibil Complex regenerant anti-cadere (50 ml), Laboratoarele Ducastel

Acest complex cu eficacitate dovedită combină proprietățile a 2 ingredinete active patentate pe bază de plante, acționează pe două planuri - atat asupra bulbului firului de păr, cat și asupra zonei peribulare, pentru a combate eficient căderea părului.

Acest produs este singurul tratament patentat cu ingrediente bazate 100% pe plante. Combinația de semințe de struguri și Shitake, plantă medicinală asiatică cunoscută sub numele de Elixirul vieții, considerată că ajută la prelungirea duratei de viață, acționează eficient pe toată lungimea firului de păr, asigurandu-se că nutrienții și substanțele hrănitoare circulă corect de la rădăcină, pană la varfuri.

Acțiunea acestor ingrediente este dublată de Glicoproteina Solanum, care este un factor de creștere puternic ce stimulează activitatea metabolică a celulelor de la nivelul scalpului, facilitand astfel creșterea de noi fire de păr. Rezultatele pozitive anti-cădere s-au inregistat in proporție de 86%, in urma unui studiu clinic cu videotrichogram, realizat pe 90 de voluntari, ce au utilizat produsul timp de 56 de zile.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
  • 317,00 Lei
  • Fără TVA: 266,39 Lei