CEREBRO 30cps PHARMNET PLUS

-5% Momentan indisponibil CEREBRO 30cps PHARMNET PLUS

Formulă sinergică, naturală, cu efect de îmbunătățire a funcțiilor cognitive, în special în situații de presiune și suprasolicitare.

Nu creaza agitatie/ Nu da dependaenta

100% natural

Ingrediente active:
265mg Acetil-L-Carnitină HCl
130mg Ginkgo biloba fitozom VIRTIVA® (complex Ginkgo biloba / fosfatidilserină), care conține 32.5mg extract din frunze de Ginkgo biloba, (standardizat în 24% ginkgoflavonglicozide, 6% lactone terpenice și 2% bilobalide) și 97.5mg fosfolipide, din care 11.7mg fosfatidilserină din lecitină de soia.
130mg Bacopa monnieri BACOPIN® extract standardizat în 50% bacosiden.
40mg extract din sâmburi de struguri (Vitis vinifera) fitozom, care conține 26.7mg fosfatidilcolină (derivată din lecitină din soia) și 13.3mg extract din sâmburi de struguri, standardizat în 95% polifenoli, inclusiv OPC (oligomeri proantocianidinici).
32mg Fosfatidilserină Sharp PS® (din soia), dioxid de siliciu.
1.66mg Astaxantină, extract CO₂ supercritic din alge marine Haematococcus pluvialis (gelatină din pește, D-alfa-tocoferol natural)

Acetyl L-Carnitina
Este un aminoacid produs și în mod natural de organism; acesta sprijină funcționarea optimă a creierului prin 3 mecanisme: facilitează funcționarea celulei nervoase, furnizează protecție antioxidantă și asigură producerea de energie celulară.
Determină creșterea concentrației de serotonină din cortex.
Efecte:
atenuarea oboselii mentale;
efect neurodinamic – îmbunătățirea performanțelor cognitive și a memoriei.
Este o pseudo-vitamină (nu este o vitamină esențială, dar relaționează direct în multe procese metabolice).
Contribuie la scăderea problemelor de atenție

Bacopa monnieri
Este un adaptogen cu efecte puternice asupra memoriei și a capacității de concentrare. Aceasta interacționează cu sistemul serotoninergic și al secreției de dopamină, însă principalul mecanism de acțiune constă în îmbunătățirea comunicării dintre celulele nervoase . Acest efect este obținut prin creșterea ratei de comunicare dintre celulele nervoase, datorită accelerării creșterii terminațiilor nervoase (dendrite).
Bacopa monnieri este, de asemenea, un puternic antioxidant.
Deși este utilizată în medicina tradițională de secole, Bacopa monnieri a ajuns în atenția oamenilor de stiință în ultimii ani; Bacopa monnieri are în acest moment nenumărate studii clinice care-i dovedesc științific efectele de performanță cognitivă și de îmbunătățire a memoriei.

Ginkgo biloba
Îmbunătățește fluxul sangvin la nivelul creierului. În forma sa patentată de fitozom (complex format între un ingredient activ și un fosfolipid) VIRTIVA®, prezentă în Mindbalance CEREBRO, absorbția extractului standardizat este radical îmbunătățită, iar efectul de creștere a capacității cognitive mult mai puternic.

Fosfatidilserina formulă patentată Sharp PS® 
Este o parte integrantă a structurii celulei și deține un rol-cheie în menținerea funcționalității acesteia, având ca rezultat îmbunătațirea performanței cerebrale și a memoriei. În compoziția Mindbalance CEREBRO, fosfatidilserina este și parte a fitozomului de Ginkgo biloba.

Proantocianidele oligomere și Astaxantina din surse 100% naturale au efect antioxidant și vasodilatator, întârziind procesele de degenerare a celulei nervoase.

Sinergia atent studiată a ingredientelor de înaltă calitate conferă produsului Mindbalance CEREBRO un efect mult amplificat în raport cu suma efectelor fiecărui component în parte.

Recomandări:
Crește nivelul de atenție și de claritate mentală, mărește viteza de procesare a informațiilor. 
Îmbunătățește capacitatea de concentrare ne-fragmentată, coerența în vorbire și limbaj și capacitatea de memorare/reținere/reamintire.
Mindbalance CEREBRO influențează pozitiv procesul de învățare, creativitatea și puterea de muncă, eliminând stările de blocaj mental sau de goluri de memorie.
Încetinește procesul de îmbătrânire a creierului. Ajută la menținerea integrității celulare în situații de stres sau îmbătrânire.

Reduce nivelul de stres cauzat de supra-aglomerarea activităților cotidiene, prin accelerarea ciclului analiză-sinteză-decizie, pe de o parte, și prin creșterea capacității de rezolvare a problemelor, pe de altă parte. 
Datorită efectului sinergic al componentelor sale, Mindbalance CEREBRO optimizează funcționarea celulei nervoase prin:
asigurarea producerii de energie celulară (acetil-L-carnitină);
reglarea secreției de serotonină și de dopamină (Bacopa monnieri);
accelerarea creșterii și conectării terminațiilor nervoase (dendrite) și îmbunătățirea comunicării dintre acestea (Bacopa monnieri);
mărirea fluxului sangvin la nivelul creierului (Ginkgo biloba);
menținerea integrității celulare în situații de stres sau îmbătrânire;
efect puternic antioxidant, care întârzie procesele degenerative (Proantocianide, Astaxantina, Bacopa monnieri).

Mod de utilizare:
1-2 capsule pe zi, cu o cantitate suficientă de lichid.
Acest produs are efecte optime atunci când este administrat în cure de minimum 4 săptămâni.

Prezentare: Cutie cu 3 blistere a câte 10 capsule vegetale

Tara de origine: Belgia

În lumea actuală, când cerem tot mai mult de la noi, uităm că performanța utilizează la limită resursele organismului.
Stilul de viață nesănătos, excesul de informație și presiunea continuă pot deteriora iremediabil creierul. Aceasta a fost dovedită ca fiind una din principalele cauze pentru care afecțiunile degenerative cerebrale afectează persoane tot mai tinere.
CEREBRO protejează creierul împotriva agresorilor (supra-încărcare, presiune, stres), conferindu-i în același timp capacitatea de a utiliza toate resursele pe care le deține.


Imbatranirea creierului

Sahlgrenska Academy de pe lângă University of Gothenburg, Suedia, a efectuat un studiu timp de 38 de ani, pe 800 de femei, privind asocierea stresului psihosocial cu declinul funcțiilor cognitive

Rezultatul studiului arată ca “Stresorii psihosociali din timpul vieții de adult sunt asociați cu incidența crescută a bolii Alzheimer și a demenței senile. Aceasta sugerează că factorii comuni de stres pot avea consecințe fiziologice și psihologice pe termen lung”.

A fost deasemenea demonstrat faptul că stresul afectează memoria, atenția și puterea de concentrare.

Stresul si functiile cognitive:

Sahlgrenska Academy de pe lângă University of Gothenburg, Suedia, a efectuat un studiu timp de 38 de ani, pe 800 de femei, privind asocierea stresului psihosocial cu declinul funcțiilor cognitive

Rezultatul studiului arată ca “Stresorii psihosociali din timpul vieții de adult sunt asociați cu incidența crescută a bolii Alzheimer și a demenței senile. Aceasta sugerează că factorii comuni de stres pot avea consecințe fiziologice și psihologice pe termen lung”.

A fost deasemenea demonstrat faptul că stresul afectează memoria, atenția și puterea de concentrare.

Clasa plantelor adaptogene

Plante utilizate încă de acum 5,000 de ani în medicina tradițională.

Studiate în Rusia începând cu anul 1947 (farm. N.V. Lazarev) și aprofundate în peste 5,000 de studii clinice, cu peste 500,000 persoane implicate, de-a lungul a peste 40 de ani de o serie de cercetători printre care și Al. G. Panossian.

Adaptogen = o nouă clasă de bioreglatoare metabolice de origine naturală, care amplifică abilitatea organismului de a se adapta la factorii de mediu și de a se proteja împotriva efectelor nocive ale acestora (terminologie acceptată încă din 1988 de U.S. FDA).

Adaptogenele sunt prin definiție non-toxice și au un efect normalizator.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Cod de verificare

Tel: 0732.258.385 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 20:00

Sâmbătă: 09:00 - 12:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
  • Afişări:: 374
  • Brand: Pharmnet Plus
  • Cod produs: PART2121
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 88,00 Lei
  • 83,99 Lei
  • Fără TVA: 77,06 Lei

Etichete: Suplimente, CEREBRO, 30cps, PHARMNET, PLUS, CEREBRO 30cps PHARMNET PLUS