Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Canticer (120 capsule), Heshoutang TCM Healthcare

Canticer (120 capsule), Heshoutang TCM Healthcare

 

Canticer (120 capsule)

Un produs naturist cu rezultate remarcabile: CANTICER, dezvoltat în clinicile ce aplică medicina tradițională chineză, conține un amestec de plante cu puternic efect antioxidant.
CANTICER reface energia vitală a organismului și sângele, fortifică toate organele și restabilește echilibrul interior. Astfel, persoana caruia i se administreaza primește un sprijin puternic pentru a ține sub control evoluția bolilor.

Mod de administrare:

3 capsule de 3 ori pe zi inainte de mese.

Durata tratamentului variaza in functie de persoana intre 2 si 12 luni.

CANTICER se poate administra în paralel cu tratamentul alopat și este dovedit că poate reduce efectele secundare ale tratamentelor tradiționale și poate spori toleranța organismului. Este necesar, totuși, să vă schimbați și stilul de viață, pentru a ajuta CANTICER să învingă boala și pentru a vă asigura că ea nu va recidiva. Lipsa somnului, alimentația neregulată sau necorespunzătoare, excesele sexuale, sedentarismul, depresiile și multe alte obiceiuri proaste trebuie să dispară din viața dumneavoastra. Cel puțin pe timpul tratamentului, renunțați la consumul de alimente reci, picante sau grase, iar pe termen lung faceți tot posibilul pentru a-l limita.

Compozitie:

  • Usturoiul negru
  • Semen Coicis (Coix lachryma-jobi)
  • Momordica Charantia L – stimulează sistemul imunitar;
  • Ciuperca Reishi
  • Herba Gynostemmatis
  • Cactusul (Opuntia Dillenii Haw)
  • Hyriopsis Cuminingii

 
CANTICER este produs de compania chineză Qingdao Heshoutang TCM Healthcare Co., Ltd., iar formula vegetală cu șapte plante a fost determinată după un deceniu de cercetări. Specialiștii Heshoutang au aplicat principiile vechi de patru milenii cu care se mândrește medicina tradițională chineză și s-au asigurat ca exista o sinergie perfecta a proprietatilor ingredientelor pentru inlaturarea cauzelor bolii.


Prezentare şi mod de administrare

Fiecare flacon conţine 120 de capsule vegetale. De obicei, patru cutii sunt suficiente pentru două luni de tratament. În funcţie de gravitatea bolii, administraţi  3 capsule de Canticer de trei ori pe zi, cu aproximativ 30 de minute înainte de masă, înghiţite cu apă călduță. Pentru un efect mai puternic, este indicat să nu consumaţi alimente condimentate, grase, reci sau fierbinţi.


Atenționare:
Dacă observați efecte secundare, încetați folosirea capsulelor.
Prezentare: 120 de capsule
Valabilitate: 3 ani

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 250 Lei 
  • 275,00 Lei
  • Fără TVA: 252,29 Lei

Etichete: Canticer (120 capsule), Heshoutang TCM Healthcare, ,