Ȋntărește-ți imunitatea cu vitamina C lipozomală Altrient C

17.02.2018 0 Comentarii Despre producătorii noştri,

altrient boy

 

 

Ȋntărește-ți imunitatea cu vitamina C lipozomală Altrient® C

 

Sistemul imunitar este principala noastră protecție ȋmpotriva virusurilor, bacteriilor și microbilor. Este bine cunoscut faptul că ȋn anotimpul rece și ȋn situațiile de stres fiziologic, sistemul nostru imunitar nu funcționează la paramentrii optimi, lăsȃnd organismul vulnerabil la agenții patogeni din aer. 
 

Vitamina C este un nutrient antioxidant, eficient ȋn ȋntărirea sistemului imunitar și protejarea organismului de acțiunea radicalilor liberi.
 

Atȃt răceala, cȃt și gripa, sunt cauzate de infecții cu viruși și se manifestă ȋn mod similar, diferența dintre cele două constȃnd ȋn severitatea simptomelor și durata afecțiunii. Este important de ținut minte că nu expunerea la frig cauzează răceala sau gripa, dar aceste circumstanțe slăbesc sistemul nostru imunitar și atunci suntem predispuși la îmbolnăvire.
 

Vitamina C – esențială pentru funcționarea normală a sistemului imunitar
Vitamina C, cunoscută și sub numele de acid ascorbic, este renumită pentru rolul pe care îl are ȋn creșterea imunității organismului. Anticorpii prezenți ȋn corpul nostru luptă mai eficient ȋmpotriva agenților patogeni dacă avem în corp o cantitate suficientă de vitamina C.

 

Deși efectele acestui nutrient asupra imunității au fost controversate, avem, ȋn prezent, numeroase dovezi științifice că un aport adecvat de vitamina C poate accelera vindecarea. Un studiu realizat ȋn 2006 a demonstrat că o doză ridicată de vitamina C și zinc ameliorează simptomele și scurtează durata infecțiilor tractului respirator. Mai mult decȃt atȃt, acest antioxidant, prin acțiunea sa de combatere a radicalii liberi, previne ȋmbolnăvirea persoanelor sănătoase.
Copiii, persoanele ȋn vȃrstă și cei care lucrează ȋn medii stresante sunt cei mai sensibli la bolile de sezon și, pentru ei, suplimentarea cu vitamina C se poate dovedi deosebit de benefică. O alimentație bogată ȋn fructe (mai ales citrice) și legume contribuie la ȋntărirea imunității, însa, de cele mai multe ori, aportul de vitamina C din alimente nu e suficient pentru a crea o barieră protectivă. 
Suplimentele cu vitamina C lipozomală Altrient C sunt practice și ușor asimilate de către organism, fiind soluția ideală pentru perioadele în care avem imunitatea scăzută. Trebuie să consumăm zilnic un pliculeț de Altrient C ca să beneficiem de cantitatea ridicată de vitamina C din acesta.

 

banner altrient c call to action

 

 

Prevenirea și tratarea alergiilor și a astmului cu vitamina C
 

O altă caracteristică importantă a vitaminei C este faptul că aceasta este un antihistaminic natural, ameliorȃnd rapid simptomele reacțiilor alergice.
Suplimentarea cu doze mari de vitamina C este o modalitate simplă și eficientă de a preveni și trata alergiile, astmul și infecțiile respiratorii. Acidul ascorbic reduce inflamațiile asociate reacțiilor alergice.
Consumul unei megadoze de vitamina C (1000mg/zi sau mai mult) ameliorează semnificativ simptomele cauzate de alergii. Pentru prevenirea și tratarea alergiilor, dr. Leigh Broadhurst recomandă administrarea a 1000 mg de Vitamina C, de trei ori pe zi. 
Studiile arată că persoanele care consumă vitamina C în mod regulat au mai puține probleme legate de alergii manifestate la nivelul aparatului respirator, al sistemului digestiv, sau la nivelul pielii.

 

Vitamina lipozomală Altrient C protejează sănătatea familiei tale
 

Comparativ cu alte suplimente luate pe cale oral orală (tablete, capsule, pulberi și lichide), vitaminele lipozomale beneficiază de o absorbție sporită.
Metoda lipozomală de transport a vitaminei ȋncapsulează substanța activă într-un balon fosfolipidic microscopic care îl transportă în câteva minute direct la celule, protejându-l de elementele distructive ale sistemului digestiv. Prin această metodă de administrare, vitamina este protejată de oxidare și degradare, iar biodisponibilitatea este maximizată.

 

Altrient C este primul gel lipozomal din lume cu vitamina C. Spre deosebire de alte suplimente cu vitamina C, acesta are o rată de absorbție de 98%!
Unul dintre beneficiile gamei Altrient este că acestea sunt toate sub formă de gel, ȋn pliculețe individuale, ușor de administrat. Pur și simplu strȃngeți plicul ȋntr-un mic pahar cu suc sau apă, amestecați și beți imediat.
Altrient C este cea mai eficientă opțiune pentru a vă asigura că organismul dumneavostră are niveluri adecvate de vitamina C și sistemul imunitar funcționează ȋn mod optim!

 

banner altrient c call to action

 

Vezi aici toate produsele gama Altrient.

 

primadrogherie logo

Lasă un comentariu