Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies

Bio Shiitake 80 grame, Zenyth Pharmaceuticals

Momentan indisponibil Bio Shiitake 80 grame, Zenyth Pharmaceuticals

SuperFood 100% organic, antioxidant. Supliment alimentar pentru imunitate și sănătatea inimii

Bio Shiitake este un supliment alimentar 100% natural, organic, recomandat pentru menținerea nivelului colesterolului în limite normale, menținerea tensiunii arteriale în limite normale, pentru menținerea sănătății și a echilibrului sistemului imunitar.

Ciuperca Shiitake conține proteine, aminoacizi esențiali, fibre, enzime, vitamine (A, B1, B2, B3, B12, C, D2 și E) și minerale (seleniu, fier, zinc, cupru, calciu, potasiu).

Datorită conținutului său, ciuperca Shiitake are acțiune de combatere a stresului oxidativ, de inhibare a efectului aflatoxinelor asupra organismului.

Ingrediente

Pulbere din corpul ciupercii Shiitake bio - Lentinula edodes.

Nu conţine coloranţi, conservanţi, alți aditivi chimici sau organisme modificate genetic!

Ciupercile Shiitake sunt foarte bogate în vitamine din grupul B-urilor, care ajută organismul la transformarea alimentelor în energie și la prevenirea anemiei prin stimularea producției de globule roșii.

Un studiu al cercetătorilor de la Lulea University of Technology din Suedia indică faptul că un anumit compus (lentinacin) din ciuperca Shiitake are capacitatea de a reduce colesterolul. Betaglucanul contribuie de asemenea la efectul hipocolesterolemiant. Ciupercile Shiitake susțin sănătatea inimii și prin cele trei minerale antioxidante foarte importante: zinc, seleniu, mangan, care ajută la producerea de energie în celulele inimii.

Indicații

 • Susținerea bunei funcționări a sistemului imunitar.
 • Îmbunătățirea sănătății sistemului cardiovascular.
 • Menținerea în limite normale a colesterolului și tensiunii arteriale.
 • Protejarea organismului de efectele stresului oxidativ.
 • Susținerea procesului de pierdere în greutate.
 • Reducerea stărilor de oboseală și surmenaj.

Shiitake, ciuperca parfumată, originară din Japonia, China și Coreea, este cultivată de peste o mie de ani datorită gustului, texturii și valorii nutriționale remarcabile. Ciupercile Shiitake conțin un compus numit lentinan (o formă de betaglucan), care stimulează sistemul imunitar și activează celulele cu efect antiinflamator și antitumoral.

Mod de administrare

 • 1-2 lingurițe/zi (3-6 g). Pulberea de Shiitake se poate adăuga în sosuri sau smoothie-uri sau se poate presăra peste salate.
 • A nu se amesteca în lichide cu temperatura de peste 40 de grade, deoarece pulberea de Shiitake își poate pierde din proprietăți.
 • Se recomandă utilizarea zilnică sau în cure de câte 2-3 săptămâni/lună.

Precauții și contraindicații

 • Copiii sub 6 ani, femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu litiaze renale sau hiperuricemie vor consulta medicul înainte de utilizare.

Efecte secundare și interacțiuni

 • Asocierea cu antibiotice sau antifungice poate cauza reacții alergice sau fototoxicitate.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tel: 0732.258.382 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Sâmbătă: 09:00 - 13:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
 • 28,91 Lei
 • Fără TVA: 27,53 Lei