Asbrip (150 ml), Catalysis

Momentan indisponibil Asbrip (150 ml), Catalysis

ASBRIP Soluție orală este un supliment alimentar micronutrițional pe bază de extracte vegetale și antioxidanți, destinat susținerii capacității de autoapărare a organismului și menținerii funcționării normale a sistemului respirator.

Oricare celulă, țesut sau sistem de țesuturi care formează organele au nevoie de anumite concentrații de micronutrienți specifici. Numai asigurând un aport micronutrițional cât mai apropiat de cel fiziologic se obține mediul intern necesar funcționării optime și capacității crescute de a se opune agenților interni sau externi care încearcă permanent să-l destabilizeze. O astfel de structură, bine echilibrată din punct de vedere micronutrițional, va avea o viață mai lungă și mai bună, o funcționare optimă și un răspuns mult mai bun la tratamentele medicale, dacă acestea sunt necesare. Nici elementele care formează sistemul imunitar de la nivelul sistemului respirator nu fac excepție de la această regulă!

Ce conține ASBRIP® Soluție Orală?

Ingrediente/100ml: apă, acid malic – 2 g, acid fumaric – 1 g, mentol – 1g, Vitamina C/ Acid ascorbic – 200 mg*, ulei esențial de Eucalipt (Eucalyptus globulus) – 200 mg, suc de lămâie – 30 mg, miere – 5 mg. (*doza maxima pentru adulti furnizeaza 60mg Vitamina C/75%VNR/Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011)

Care sunt rolurile acestei combinații de micronutrienți?

Micronutrienții îndeplinesc funcții multiple în organism, însă doar rareori pot fi sintetizați de catre acesta. De aceea trebuiesc aduși din exterior prin hrană, suplimente alimentare sau medicamente. Medicul, farmacistul sau dieteticianul/nutriționistul vă pot explica rolul și funcțiile particulare ale micronutrienților din ASBRIP® Soluție orală în funcționarea optimă a sistemului imunitar de la nivelul sistemului respirator. 

Vitamina C contribuie la:

■ Menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice și după acestea.

■ Formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, gingiilor și dinților.

■ Metabolismul energetic normal.

■ Funcționarea normală a sistemului nervos.

■ Menținerea sănătății psihice.

■ Funcționarea normală a sistemului imunitar.

■ Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

■ Reducerea oboselii și extenuării.

■ Regenerarea formei reduse a Vitaminei E.

■ Creșterea absorbției fierului.

Acidul malic și Acidul fumaric contribuie la:

■ protejarea organismului împotriva stress-ului oxidativ.

■ creșterea capacității sale de autoapărare.

Cine și când poate utiliza ASBRIP® Soluție orală?

Produsul poate fi utilizat la oricare vârstă, chiar și de copiii de peste 6 luni. Copiii și femeile gravide îl pot utiliza fără probleme atât timp cât nu depășesc doza maximă admisă.

Deși, de obicei, ASBRIP® Soluție orală este indicat de medic sau dietetician/nutriționist, el poate fi utilizat și din propria initiativa în condițiile de respectare a dozei maxime recomandate.

Cum se utilizează ASBRIP® Soluție Orală?

Ca și suplimentare nutrițională:

 câte 5 ml de 3 ori pe zi - la copii.

 câte 10 ml de 3 ori pe zi - la adulți.

În cadrul anumitor regimuri igieno-dietetice (inclusiv cele destinate modulării imunității căilor respiratorii), medicul sau dieteticianul/nutriționistul poate să indice o utilizare constantă de 5 ml x 3 ori pe zi la copil sau de 10 ml x 3 ori pe zi la adult sau chiar mai mare! Uneori, va asocia acest produs cu VIUSID® Soluție orală sau VIUSID® Plicuri, preparate cu acțiune sinergică cu cea a ASBRIP® Soluție orală. Respectați-le indicațiile!

Se administrează ca atare sau diluat într-o cantitate foarte mică de lichid. Pentru efecte optime, este de preferat ca imediat după administrare să nu se consume alimente sau lichide aproximativ 10–15 minute.

Atât timp cât nu se depășesc 15 ml pe zi (în cazul copiilor) și 30 ml pe zi (în cazul adulților), preparatul poate fi utilizat timp îndelungat fără efecte secundare.

Precauții

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic decât la indicația expresă a medicului. Ar fi de dorit ca administrarea la sugari înainte de debutul diversificării alimentației să se facă doar la indicația expresă a medicului pediatru. 

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Cod de verificare

Tel: 0732.258.385 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 20:00

Sâmbătă: 09:00 - 12:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
  • Afişări:: 336
  • Brand: Catalysis
  • Cod produs: CAIS0003
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 36,62 Lei
  • Fără TVA: 33,60 Lei

Etichete: Asbrip, imunitate, cresterea imunitatii, Catalysis