Alzer (30 capsule), Catalysis

Momentan indisponibil Alzer (30 capsule), Catalysis

ALZER este un supliment alimentar micronutrițional pe bază de Ginkgo biloba și Acid α-lipoic, cu efect antioxidant și de susținere a capacității funcționale a sistemului nervos.

Oricare celulă, țesut sau sistem de țesuturi care formează organele au nevoie de anumite concentrații de micronutrienți specifici. Numai asigurând un aport micronutrițional cât mai apropiat de cel fiziologic vom obține acel mediu intern atât de necesar funcționării optime și capacității crescute de a se opune agenților interni sau externi care încearcă permanent să le destabilizeze. O astfel de structură, bine echilibrată din punct de vedere micronutrițional, va avea o viață mai lungă și mai bună, o funcționare optimizată și un răspuns mult mai bun la tratamentele medicale, dacă acestea sunt necesare. Nici neuronii (celulele nervoase care intră în constituția sistemului nervos) nu se abat de la această regulă.

Ce conține ALZER?

Ingrediente/capsula (596mg): extract uscat 50:1 din frunze de Ginkgo biloba, cu 24% ginkgoflavone și 6% terpene lactonice – 180mg**, capsula: gelatină – 96 mg, L-carnitină – 20,5 mg**; extract uscat din frunze de Laptucă (Lactuca sativa) – 214,5mg**; acid alpha-lipoic – 18 mg**; agent de îngroșare: guma guar – 67mg.(**doza zilnică nu a fost stabilită).

Care sunt rolurile acestei combinații de micronutrienți?

Micronutrienții îndeplinesc funcții multiple în organism, dar, în general, nu pot fi sintetizați de către acesta, motiv pentru care trebuiesc aduși din exterior prin hrană, suplimente alimentare și medicamente. Medicul, farmacistul sau dieteticianul/nutriționistul vor explica rolul și funcțiile particulare ale micronutrienților din ALZER pentru susținerea capacității funcționale a sistemului nervos. 

Informații nutriționale/100 g: valoare energetica 1720KJ (409Kcal); grasimi 15g, glucide 63,2g; proteine 5,3g.

Cine și când poate utiliza ALZER®? Produsul este destinat exclusiv adulților, în mod deosebit acelora care prezintă afectări ce conduc la scăderea capacității funcționale a sistemului nervos și determinate mai ales de înaintarea în etate. Preparatul nu se adresează copiilor și nici femeilor însarcinate sau care alaptează decât la indicația expresă a medicului curant!

Cum se utilizeaza ALZER®?

Mod de utilizare: o capsulă pe zi, înainte de micul dejun. Medicul poate crește cantitatea administrată până la câte o capsulă de 3 ori pe zi în cadrul unor diete speciale destinate susținerii funcționale a sistemului nervos.

Respectați modul de utilizare indicat de medic.

Atât timp cât nu se depășește cantitatea recomandată, preparatul poate fi utilizat timp îndelungat fără efecte secundare.

Precauții

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic (maximum 3 capsule). Datorită prezenței unor cantități importante de extract standardizat de Ginkgo biloba, este obligatoriu ca înainte de oricare intervenție chirurgicală sau extracție dentară să anunțați medicul despre utilizarea acestui preparat. El va decide, la nevoie, suspendarea consumului de ALZER® cu 36 – 48 de ore înaintea intervenției. Acest preparat nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos și nu poate fi considerat o sursă unică de hrană. A nu se lăsa la îndemâna și la verderea copiilor mici. Contraindicații Hipersensibilitatea la oricare dintre ingrediente. Dacă consumul acestui produs provoacă fenomene neplacute, întrerupeți utilizarea și adresați-vă medicului sau farmacistului.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Cod de verificare

Tel: 0732.258.385 sau 0364.154.559

Luni - Vineri 08:00 - 20:00

Sâmbătă: 09:00 - 12:00

Curier Rapid 14,90 Lei
Gratuit peste 200 Lei 
  • Afişări:: 392
  • Brand: Catalysis
  • Cod produs: CAIS0002
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 52,31 Lei
  • Fără TVA: 47,99 Lei

Etichete: Alzer, sistem nervos, Catalysis